Ruim 90% van alle vrouwen heeft last van cellulite.

Een Afslankingsmassage  helpt het lichaam te reinigen van gifstoffen en opgehoopt vocht. Je verliest met een Afslankingsmassage geen gewicht, maar verliest zeker de nodige cm. in omvang . Afslankingsmassage  kan je zien als een goed alternatief voor de bekend lyposuctie. Door de stevige en diepe massagetechniek wordt niet alleen de huid mooier en de omvang minder, maar men voelt zich na een Afslankingsmassage  behandeling verkwikt en energiek.

 

 

Cellulite wordt met name veroorzaakt door toename van het vrouwelijk hormoon oestrogeen, wat bijvoorbeeld ten tijde van menstruatie en zwangerschap  in hoge mate in het vrouwelijk lichaam voorkomt. Vet wordt opgeslagen waardoor vocht en afvalstoffen minder goed warden afgevoerd. Doordat de doorbloeding in het bindweefsel  dan stagneert en de vetcellen in de huid toenemen, verhardt het bindweefsel en trekt dit de huid omlaag waardoor "kussenties "ontstaan .

Deze "kussentjes" kunnen leiden tot een vergrote omvang en verslapping van de huid van de bovenbenen, buik, armen, billen, borsten en heupen. Wanneer de "kussentjes" zichtbaar warden spreekt met van cellulite of sinaasappelhuid.

 

Behandeling

De behandelingen duren (per zone) ongeveer 30 minuten en warden (voor het beste resultaat) uitgevoerd in 10 behandelingen gedurende 5 weken. Dus 2 behandelingen per week. Voor de meeste clienten duurt het 6 tot 8 behandelingen voordat de resultaten voor de client zichtbaar warden. Daarna gaat het resultaat met sprongen vooruit. Om een duidelijk beeld van de vooruitgang te verkrijgen is het bijvoorbeeld mogelijk om voor en na foto's van de te behandelen zone te maken.

 

De Afslankingsmassage

De afslankingsmassage  is een vrij agressieve behandeling om de bloedcirculatie weer op gang te brengen zodat de afvalstoffen, die zich met name in de vetcellen ophopen, warden afgevoerd. Het gaat bij deze Afslankingsmassage  niet om gewichtverlies maar om het strakker krijgen van de huid waardoor je client letterlijk beter in zijn of haar vel komt te zitten.  De Afslankingsmassage verwijdert ook toxines, wat resulteert in meer energie en een verhoogd gevoel van welzijn.

 

Op meer dan vijf belangrijke meetpunten was het gemiddelde omvangverlies 12,5 cm. Een client verloor alleen al in haar taille 7,6 cm. De meeste clienten merkten dat zij een tot twee kledingmaten kleiner hadden zonder noemenswaardige gewichtsvermindering.

 

Prijs:

50 euro per behandeling 

450 euro per serie van10 behandelingen*

   *de 10e behandeling is gratis