Chakra Stempel massage

De massage bestaat uit het leggen van warme kruiden op de chakrapunten, en stempelchakra massage op de voeten met visualisatie door met chakra's aan de slag te gaan krijg je inzicht in jezelf, en je groei tempo.

Lees meer: Chakra Stempel massage

Babymassage

Je baby masseren stimuleert zijn tastzin. Bovendien is het een moment van intens contact met je baby, dus ontspanning voor jullie allebei!

Lees meer: Babymassage

Cuppingmassage

Wat is cuppen? En wat doe de cuppingmassage. Cupping is een behandelmethode waarbij een cup, gemaakt van glas, kan ook van bamboe of aardewerk maar ik werk met glas vacuüm wordt getrokken op de huid. Dit vacuüm zorgt voor een negatieve druk in de cup en word op verschillende manieren gecreëerd.

Lees meer: Cuppingmassage

Bamboe massage

Bamboe massage is een nieuwe vorm van masseren en is gebaseerd op de 5 elementen vanuit de Chinese levensopvatting en leer. Vuur Water Water Metaal Aarde Dit zijn de 5 elementen waaruit alles is opgebouwd bij elk element hoort een meridiaan. Meridianen zijn energiebanen eigenlijk draaikolkjes die in een bepaalde richting lopen. 

Lees meer: Bamboe massage

Afslankmassage

Ruim 90% van alle vrouwen heeft last van cellulite.

Een Afslankingsmassage  helpt het lichaam te reinigen van gifstoffen en opgehoopt vocht. Je verliest met een Afslankingsmassage geen gewicht, maar verliest zeker de nodige cm. in omvang . Afslankingsmassage  kan je zien als een goed alternatief voor de bekend lyposuctie. Door de stevige en diepe massagetechniek wordt niet alleen de huid mooier en de omvang minder, maar men voelt zich na een Afslankingsmassage  behandeling verkwikt en energiek.

 

Lees meer: Afslankmassage

Chakramassage

Chakra-oliën en massage zorgt voor het in evenwicht brengen van lichaam en geest. rustgevend bij trauma's; angsten - fobieën - depressies; zware trauma's; geeft energie bij psychische uitputting. Kosten massage: 1 uur en 15 minuten à € De kosten van de oliën kunnen variëren.

 

Lees meer: Chakramassage