Andullatietherapie

Andullatietherapie is een opkomende, compleet pijnloze methode om pijn te bestrijden. De patiënt hoeft er géén geneesmiddelen voor in te nemen of operatieve ingrepen te ondergaan. Via Andumedic, een speciaal ontwikkeld matras, kunnen veel (pijn)klachten worden verzacht of opgelost. De ontwikkeling van de Andullatietechnologie is gebaseerd op onderzoek, gepubliceerd door buitenlandse (België, UK, China, Italië, Duitsland, Canada, Spanje, Nieuw Zeeland, USA, Zweden) en Nederlandse Universitaire instellingen (RUG, KUL).

Lees meer: Andullatietherapie

Infrarood sauna

Infrarood sauna doet zijn werk bij normale luchtvochtigheid en is daardoor uitermate geschikt voor carapatienten en voor mensen met een hartritme stoornis. De werking is gebaseerd op infrarood warmte.

Lees meer: Infrarood sauna

Aurahealing

Ieder mens heeft een energieveld om zich heen waarin wezenlijke informatie over de persoon ligt opgeslagen. Daar ben je je deels wel en deels niet bewust van.

Ik communiceer onder andere via kleuren in jouw energieveld. Met deze informatie communiceer ik met jouw eigen weten.

Lees meer: Aurahealing

Oorkaarsen therapie

Oorkaarsen zijn al reeds lang bekend en o. a. door: Chinezen, Tibetanen en Indianen gebruikt ter behandeling van KNO gerelateerde klachten.

In onze oren zitten net als in onze voeten alle reflexpunten van ons lichaam en daarom is het heel nuttig om de dag te beginnen met het masseren van je oren zodat alle organen en orgaansystemen geprikkeld worden. 

 

Lees meer: Oorkaarsen therapie

Detox behandeling

In de natuur en in ons lichaam vinden we positieve en negatieve ionen Het is wetenschappelijk bewezen dat positieven ionen een zeer negatief effect hebben op de gezondheid. Als het lichaam enige ongemakken overkomt zoals stress, ziekte, slechte voeding, vervuilde leefomgeving, giftige stoffen, enz raakt de ionen huishouding te veel positief geladen.

Lees meer: Detox behandeling

Spring Forest Qigong Healing

Uitgesproken als „sjiegong“, is een eenvoudige, efficiënte, en effectieve methode die je helpt om jouw gezondheid, welbevinden en geluk optimaal te ervaren. 

Het helpt je om fysieke en emotionele pijn te helen en kan de kwaliteit van je leven en het leven van anderen, verbeteren.

Lees meer: Spring Forest Qigong Healing